jarenlange
expertise & ervaring in
gevelbekleding.

Kwalitatieve gevelbekledingen fungeren als indrukwekkende eyecatcher van woningen en gebouwen. Als ook uw pand zo’n esthetische opkikker verdient, bekijken wij samen met u graag de waaier aan mogelijkheden.

 

Variatie troef bij de houten gevelbekledingen, dankzij de rijke keuze in zowel houtsoort als uitvoering. Van traditionele gesloten tot ravissante open gevelbekledingen op zwarte achtergrond, een ‘Free Willy’-profiel of houten lamellen in blokprofiel: ongetwijfeld vindt u tussen de vele uitvoeringsmogelijkheden en de diverse profielen een oplossing die de authenticiteit van uw pand sterk in de verf zet. Wij kloppen bij de juiste leveranciers aan om uw favoriete gevelbekleding volledig tot zijn recht te laten komen. Met een zichtbare of onzichtbare bevestiging, afhankelijk van uw wens.

 

Ook een bekleding in kunststofplaten dompelt een gevel onder in een specifieke sfeer. Graag nemen we u mee naar projecten die wij in het verleden al realiseerden. Zo bent u zelf getuige van onze sterke kwaliteitsfocus en krijgt u een beter beeld van de stijl die u zelf zou wensen. Samen met de juiste leverancier en het geschikte plaatmateriaal werken we vervolgens met de grootste zorg ook uw project uit. Daarbij vijzen of verlijmen we topproducten zoals Trespa, Rockpanel en Eternit, vanuit de ambitie om het best mogelijke resultaat te bereiken.

onze andere
specialisaties:

daktimmerwerken

eiken gebouwen

Overtuigd door de realisaties van Persyn | Keirse?
vraag offerte

bekijk hier
enkele realisaties.